Demush Avdimetaj hap ekspozitën “Simbiozë e artit klasik dhe modern”

Në Galerinë e Ministrisë së Kulturës, më 19 prill, bëhet hapja e ekspozitës “Simbiozë e Artit Klasik dhe Modern” të piktorit Demush Avdimetaj.
Vazhdoni me leximin e “Demush Avdimetaj hap ekspozitën “Simbiozë e artit klasik dhe modern””

Shtëpia Botuese DITURIA organizon në Muzeun Historik Kombëtar Ekspozitën retrospektive të ilustrimit.

30070756_2046317822064900_492089178_o
Sot, në Muzeun Historik Kombëtar u zhvillua ekspozita retrospektive e ilustrimit, e organizuar nga Shtëpia Botuese DITURIAVazhdoni me leximin e “Shtëpia Botuese DITURIA organizon në Muzeun Historik Kombëtar Ekspozitën retrospektive të ilustrimit.”