De Niro: Për jetën, paratë dhe suksesin…


Robert De Niro konsiderohet si një nga aktorët më të mëdhenj të të gjitha kohërave, dhe ai ka arritur sukses në pothuajse në çdo zhanër filmi. Ai ka pasur një ndikim domethënës për artin, qoftë në filma, qoftë në fjalimet e tij mbresëlënëse, duke dhënë këshilla të panurmëta edhe si një mentor i mirë për studentët.

Robert ndoqi pasionet e tij që fëmijë. Të dy prindërit i kishte të përfshirë në art, dhe Roberti ndoqi këtë rrugë. Ai ka një etikë të pabesueshme pune dhe disiplinë. De Niro jep gjithçka në çdo gjë që bën. Si një nga aktorët më të dekoruar, ja disa nga thëniet më inspiruese të Robert De Niro-s, për pasionin, refuzimin dhe besimin. Vazhdoni me leximin e “De Niro: Për jetën, paratë dhe suksesin…”

100 thëniet më inspiruese të të gjitha kohërave

socrates-850x567Çdo mendje e ndritur e kohërave ka lënë trashëgiminë personale. Për disa janë veprat, për disa të tjerë aseti më i madh janë thëniet në letër. Shumë prej tyre janë sfiduese, frymëzuese dhe interesante, optimiste, por vetëm të vërtetat, ato që i rezistojnë brezave janë më të vlefshmet.

Vazhdoni me leximin e “100 thëniet më inspiruese të të gjitha kohërave”