Ariana Grande rikthehet pas një viti me një projekt kushtuar viktimave të Manchesterit

Këngëtarja e famshme Ariana Grande ka ndryshuar pikëpamjen e saj për muzikën por edhe për botën dhe kjo duket qartë në klipin e saj më të ri. Vazhdoni me leximin e “Ariana Grande rikthehet pas një viti me një projekt kushtuar viktimave të Manchesterit”

Erenestina Gjergji: Më lejoni ta mbaj për vete dhimbjen e nanës

Featured Image

Erenestina është një prej atyre grave që tronditë fort me poezinë e saj. Poezia është e brishtë, por mes rreshtash dalin lotët e lexuesit, dhe kjo mjafton. Viti 2017 ishte viti i frytshëm i Erenestinës, një studiuese e thuktë e cila në këtë intervistë për KultPlus na shpjegon shumë, kësaj radhe me fjalët e jo me poezinë si të tillë. “Shkrimi, krijimi është mbrojtja e vetmisë në të cilën ndodhet njeriu sipas meje” thotë mes tjerash Erenestina.  Vazhdoni me leximin e “Erenestina Gjergji: Më lejoni ta mbaj për vete dhimbjen e nanës”