Erenestina Gjergji: Më lejoni ta mbaj për vete dhimbjen e nanës

Featured Image

Erenestina është një prej atyre grave që tronditë fort me poezinë e saj. Poezia është e brishtë, por mes rreshtash dalin lotët e lexuesit, dhe kjo mjafton. Viti 2017 ishte viti i frytshëm i Erenestinës, një studiuese e thuktë e cila në këtë intervistë për KultPlus na shpjegon shumë, kësaj radhe me fjalët e jo me poezinë si të tillë. “Shkrimi, krijimi është mbrojtja e vetmisë në të cilën ndodhet njeriu sipas meje” thotë mes tjerash Erenestina.  Vazhdoni me leximin e “Erenestina Gjergji: Më lejoni ta mbaj për vete dhimbjen e nanës”

Shtëpia Botuese DITURIA organizon në Muzeun Historik Kombëtar Ekspozitën retrospektive të ilustrimit.

30070756_2046317822064900_492089178_o
Sot, në Muzeun Historik Kombëtar u zhvillua ekspozita retrospektive e ilustrimit, e organizuar nga Shtëpia Botuese DITURIAVazhdoni me leximin e “Shtëpia Botuese DITURIA organizon në Muzeun Historik Kombëtar Ekspozitën retrospektive të ilustrimit.”