Jessie J mahnit Kinën, shpallet fituese e “Singer 2018”

Në Britani dhe Australi ajo ka qenë trajnere e spektaklit të talenteve “The Voice” por këtë herë ka dashur të provojë edhe një herë ndjesinë e të qenit një konkurrente. Vazhdoni me leximin e “Jessie J mahnit Kinën, shpallet fituese e “Singer 2018””

Filmi Rreze nga Kosova në Cannes Short Corner

Filmi i shkurtër Rreze /Ray/ me skenar dhe regji të Lorena Sopit, i sjellë si adaptim nga Ditari i luftës me autore Rreze Abdullahu, është filmi i vetëm shqiptar që këtë vit do të jetë pjesë e programit Film Short Corner në kuadër të festivalit më prestigjioz në botë – Cannes Film Festival. Festivali i Cannes në Edicionin e 71-të do të mbahet nga data 8 – 19 maj dhe do të hapet me filmin ‘Everybody Knows’ të regjisorit Iranian Asghar Farhadi me Penelope Cruz dhe Javier Bardem në rolet kryesore. Vazhdoni me leximin e “Filmi Rreze nga Kosova në Cannes Short Corner”