Kontaktoni me ne

Për të dërguar punimet tuaja artistike  në faqen tonë na shkruani në Email. Por jo vetëm kaq, nëse doni të bëheni pjesë e Website dhe doni të na dërgoni informcaionet më të reja mund të na kontaktoni aty, ose të na takoni në vendin e punës

Email: gerti.balla10@gmail.com